Service en Onderhoud

Service en onderhoud
Door vakkundige installatie en het gebruiken van goede producten is de kans op storingen minimaal. Mocht er toch een stroring onstaan, dan lossen de storingsmonteurs van Custom Security dit snel en gedegen op. Behalve het oplossen van de storing kunnen wij u ook onderhoud aanbieden. Door preventief uw installaties te laten onderhouden, verkleint u de kans op storingen en blijven uw installaties technisch en kwalitatief op peil.

Service
Iedere klant kan gebruik maken van de service- en storingsdienst van Custom Security. De storingdienst is 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar. Onze service- en storingsdienst bestaat uit goed opgeleid personeel, dat meedenkt in de juiste oplossing voor u als klant.

Onderhoud
Met preventief onderhoud op uw installaties verlengt u niet alleen de technische levensduur, maar voorkomt u ook onnodige storingen en daarmee kosten. Periodiek wordt de status van de installaties gecontroleerd en worden eventuele noodzakelijke aanpassingen na overleg met u als klant verricht. Bij een gecertificeerde installatie zal periodiek onderhoud een vereiste zijn omdat anders het certificaat naar 1 jaar zijn geldigheid verliest voor de verzekeringsinstantie.
Een onderhoudscontract kan bestaan uit:

- onderhoud
- periodieke controle
- afhandeling van storingen met responstijd
- voorrang op klanten zonder  onderhoudscontract
- onderhoud van software/updates
- back-up van software en documentatie
- telefonische ondersteuning voor de Technische Dienst


 

Leveringsvoorwaarden:

Zakelijke markt | Particuliere markt