Meldkamer diensten

Custom Security brengt zijn klanten onder bij SMC ‘’Security Monitoring Centre’’ in Eindhoven, mitst de klant anders wenst. Zij dragen de zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen.

SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol – lees schriftelijke afspraken - dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties.

Een groot deel van de in Nederland operationele alarminstallaties zijn aangesloten op de centrales van SMC. SMC is dan ook één van de marktleiders in Nederland.

De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien heeft SMC een 100% operationele back-up centrale in Eindhoven.

SMC is vanzelfsprekend ‘BORG 2’-gecertificeerd. Dit certificaat garandeert dat u als klant een betrouwbare partner in beveiliging in SMC heeft gevonden. En dat is in de beveiligingswereld van essentieel belang. U legt immers waardevolle bezittingen en levens in onze handen. Met haar BORG certificaat toont SMC aan daar zorgvuldig mee om te gaan. Het certificaat heeft niet alleen betrekking op onze moderne systemen, maar ook bijvoorbeeld op selectie van ons personeel en het opslaan van onmisbare klantgegevens binnen onze systemen en gebouwen. Om de kwaliteit in dienstverlening te garanderen heeft SMC het ISO 9001:2000 certificaat behaald.


 

Leveringsvoorwaarden:

Zakelijke markt | Particuliere markt